Xavi: “Voor Messi is hier altijd plaats”

Soccernews

Xavi Hernández ziet een herenging met zijn vriend Lionel Messi wel zitten. De trainer van FC Barcelona reageert op nieuwe geruchten dat de Argentijnse vedette een spectaculaire terugkeer naar Camp Nou maakt.

Messi heeft een aflopende verbintenis bij Paris Saint-Germain. Terwijl de media druk speculeren over zijn toekomst, houdt de aanvaller zich op de vlakte. Het leek er lang op dat hij zou verlengen bij de Franse grootmacht, maar daar zijn recent steeds meer twijfels over. Zo wordt Messi vaak nog gelinkt aan een move naar de MLS. Of komt het dan toch van een terugkeer bij Barça?

Deze week ging de Spaanse media los, nadat er een foto opdook van Messi met Sergio Busquets en Jordi Alba. De drie hadden met hun partners afgesproken in Barcelona voor een diner. Daarnaast zou Messi’s vader gesproken hebben met president Joan Laporta. Dit terwijl een terugkeer gevoelig leek te liggen, door de problemen van De Vlo met het bestuur waardoor hij Catalonië moest verlaten.

Op de vooravond met het treffen met Manchester United in de Europa League werd Xavi gevraagd naar een mogelijke terugkeer van het clubicoon. “Ik heb al gezegd dat dit Messi’s thuis is en dat de deur altijd open staat voor hem”, zei de trainer op de persconferentie.

“Hangt vooral van hem af”

“Hij is een vriend van me en we hebben constant contact. Het zal vooral van hem afhangen, hoe hij zijn toekomst voor zich ziet, maar ook hoe het past met de club”, aldus Xavi. “Maar dit is zijn thuis en voor de beste voetballer ter wereld en aller tijden is altijd plaats.”

Wint Barça bij United?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie je het komen van terugkeer van Messi?

  • Zeker wel
  • Nee, denk het niet
80+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie