Witte rook uit De Kuip: talentvolle Feyenoorder verlengt contract

Foto: Witte rook uit De Kuip: talentvolle Feyenoorder verlengt contract

Feyenoord en Gjivai Zechiël gaan langer met elkaar door. De 19-jarige middenvelder zette donderdag zijn krabbel onder een nieuw contract tot medio 2028. De Rotterdammers brachten het nieuws aan het eind van de middag via de officiële kanalen.

Zechiël tot 2028 verbonden aan Rotterdammers

De witte rook uit De Kuip zat er al langer aan te komen. Het was al een tijdje duidelijk dat beide partijen erg gelukkig zijn met de huidige samenwerking. Het akkoord is nu een feit geworden. In 2018 haalde Feyenoord Zechiël op uit de jeugdopleiding van stadgenoot Sparta Rotterdam. In de jaren die volgde doorliep hij de verschillende jeugdteams op Varkenoord. Dit seizoen mocht hij zich tijdens de voorbereiding bij de hoofdmacht laten zien, waarna hij definitief werd overgeheveld. De concurrentie is echter moordend in het goed draaiende elftal van Arne Slot.

Het resulteerde in zijn debuut tegen Almere City (6-1) in augustus als invaller. Hij speelde dertien minuten mee, dat precieze aantal stond hij ook binnen de lijnen recent tegen sc Heerenveen (6-1). De geboren Rotterdammer kon zijn tranen niet bedwingen na het duel met Almere en stelde een een droom was uitgekomen. “Die droom is nu alleen maar mooier geworden”, liet Zechiël donderdag weten op de clubsite.

“Dit smaakt naar meer”

“Debuteren in een volle Kuip voor onze eigen supporters was al geweldig en smaakt naar meer. Dit nieuwe contract is een supermooie extra beloning voor het harde werken. Het laat zien dat je als jeugdspeler kansen krijgt en door kunt stromen naar het eerste elftal.”

Snel meer minuten geven in het eerste?

  • Echt wel!
  • Nee, geduldig afwachten
126+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie