“We moeten er wel naartoe dat het normaal gaat worden”

Foto: “We moeten er wel naartoe dat het normaal gaat worden”

Tyrell Malacia is duidelijk: volgens de linksback moet succes de normaalste gang van zaken gaan worden bij Feyenoord. Onder leiding van Arne Slot zit de club in de lift en dat zorgt voor grote vreugde bij de spelers. Niet té grote vreugde, vind de Oranje-international. 

Wordt er door anderen weleens gelachen omdat ze vinden dat we nogal uitbundig zijn als we iets hebben bereikt, maar nog niets hebben gewonnen? Ik zie dat zelf meer als onze supporters bedanken”, zegt de verdediger in het Algemeen Dagblad. “Dat vieren zegt iets over hoe deze club wordt beleefd en nog meer over waar we vandaan komen.”

Feyenoord

Volgens Malacia moet succes normaal worden bij Feyenoord. “We moeten er wel naartoe dat het normaal gaat worden. Dat we pas echt uitpakken als we bijvoorbeeld de Conference League hebben gewonnen. Soms mag het iets minder uitbundig als we een gewone prestatie leveren. Dat voorkomt dat anderen je als een club met enorme achterban en stadion dat toch vaak klein blijft, menen te moeten zien.”

Dit seizoen vocht Malacia mooie duels uit met onder andere Antony (Ajax). “Ik heb veel respect voor hem, hij voor mij. Ja, Antony grijpt alles aan, er zijn jongens die daarin meegaan, hun kop verliezen, maar daar heb je niets aan. En ik weet: als ik mijn kop écht verlies, krijg ik storing. Ik ken die kant van mezelf, daar heb je als voetballer niets aan, dus moet ik gewoon zo koel mogelijk blijven. En dat lukt, ook dankzij de ervaringen bij Oranje.”

TIP: Pak 1.39x je inleg als Feyenoord van Fortuna wint! Vergeet ook je 250 euro welkomstbonus van Circus niet!

Heeft Malacia gelijk?

  • Ja, zeker!
  • Nee, denk het niet
63+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie