Vraagteken voor Slot: “Geldt voor meerderen”

Foto: Vraagteken voor Slot: “Geldt voor meerderen”

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft donderdagavond Guus Til laten starten in de eerste halve finale tegen Olympique Marseille (Conference League). De middenvelder is echter nog niet topfit.

Slot moet nog bekijken of Til de negentig minuten volmaakt. Aan Veronica liet hij weten: “Guus heeft een tijdje niet getraind, maar daarvoor altijd wel alle wedstrijden gespeeld. Fysiek is het ook een heel sterke speler. Conditioneel, bedoel ik dan. Maar dat geldt voor hem en voor meerderen: het is altijd moeilijk inschatten wat voor impact zo’n grote wedstrijd op het fysiek heeft.”

Sfeer

De Feyenoord-trainer sprak richting de finale van ‘een hele mooie sfeer’. Zijn spelers moeten dat op het veld zien te bekronen. “We zijn op veel voorbereid. We zullen straks zien hoe ze daadwerkelijk gaan spelen. Dat kan 4-3-3 zijn, maar ook het scenario 5-3-2 met Payet achter twee heel snelle centrumspitsen is mogelijk. Eerlijk gezegd weet ik het niet volledig.” 

‘We hebben bijna alle mogelijke manieren van spelen tegen gehad. Het is dus nooit compleet nieuw, maar je bent wel afhankelijk van de keuzes die je gaat maken. We kunnen snel schakelen, maar diep van binnen hoop ik dat ze met een simpele 4-3-3 komen. Payet had ik ergens linksbuiten verwacht, misschien zelfs wel als valse spits. Hij zou ook op 10 kunnen spelen, zodat-ie niet achter onze backs aan moet”, aldus Slot.

TIP: Wedden op Feyenoord-Marseille? Waag nu je gok via Circus!

Gaat dit Feyenoord opbreken?

  • Ja
  • Nee
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie