‘Vitesse shopt bij Ajax én PSV’

Foto: ‘Vitesse shopt bij Ajax én PSV’

Ajax heeft in Sontje Hansen al jaren een groot talent in huis. De aanvaller debuteerde op zijn zeventiende in het eerste elftal, maar kwam door een blessure niet in beeld bij het eerste elftal. Ook na de transfer van Antony, blijft het stil rondom Hansen.

Volgens De Gelderlander wil Vitesse deze winter verandering in die zaak brengen. De Arnhemmers zijn op zoek naar versterkingen voor het eerste elftal en zien volgens de krant in de Ajax-aanvaller de ideale versterking voor het elftal van Phillip Cocu.

Volgens de krant komt dat vooral door de link die Cocu heeft met Hansen: dezelfde zaakwaarnemer. Met makelaarskantoor Wasserman van Rob Jansen vertegenwoordigt niet alleen Hansen en Cocu, maar óók assistent trainer Chris van der Weerden en Theo Jansen. “Kortom: Wasserman vormt een machtsblok bij Vitesse. Jansen zal als huismakelaar spelers aandragen. Profvoetbal is vaak koehandel”, schrijft De Gelderlander.

De Arnhemmers gaan volgens De Gelderlander helemaal los op de transfermarkt. Niet alleen Hansen, maar ook PSV-middenvelder Marco van Ginkel wordt genoemd als mogelijke winterversterking voor de ploeg van Cocu. Van Ginkel moet de grote leider worden, terwijl Hansen voor aanvallende inspiratie moet gaan zorgen.

Zowel Hansen als Van Ginkel hebben een contract tot aan het einde van dit seizoen. Daardoor kunnen beide spelers in de winter al praten met Vitesse over een contract. Willen de Arnhemmers vanaf de winter al de beschikking hebben Hansen en/of Van Ginkel, dan zullen er nog onderhandelingen gevoerd moeten worden met Ajax en PSV.

Senegal
Netherlands
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 november 2022 16:59.

Goede aanwinsten?

  • Ja
  • Nee
639+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie