Vertrekt Roger Schmidt na dit seizoen al weer bij Benfica?

Foto: Vertrekt Roger Schmidt na dit seizoen al weer bij Benfica?

In Nederland kreeg Roger Schmidt nogal wat kritiek, ook van zijn ‘eigen’ PSV-fans, maar bij SL Benfica heeft de Duitser zich dit seizoen welhaast onsterfelijk gemaakt. De roodhemden staan eerste in de nationale competitie en bereikten eerder deze week de kwartfinale van de Champions League door met 5-1 te winnen van Club Brugge, na eerder al met 0-2 in België te winnen.

Er wordt dankzij al dat succes ook al weer gespeculeerd over de toekomst van Schmidt zelf, maar daar wil hij niet aan meedoen. Bij PSV deed hij dat ook nooit. “Mijn contract loopt niet komende zomer af, ik heb daarna nog een jaar te gaan.”

“Het seizoen verloopt erg goed tot nu toe, maar we kunnen de balans pas opmaken aan het einde van het seizoen. Dan telt wat we daadwerkelijk bereikt hebben.” In de Portugese media wordt volop gespeculeerd over een nieuw, flink verbeterd contract voor Schmidt, die er echter ook bij andere clubs heel goed opstaat.

Clubhopper

Opvallend is dat Schmidt in zijn carrière nooit drie seizoenen vol heeft gemaakt bij één club. Bij Preussen Münster niet, bij Bayer Leverkusen niet, bij RB Salzburg niet en ook bij PSV niet.

Estadio do Maritimo

Liga Portugal

12 maart 2023

20:00

Maritimo
Benfica
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 18:38.

Gaat Schmidt bij Benfica wél de drie jaar vol maken?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
628+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie