Verongelijkte Brobbey botst met Vermeulen: “Is het mijn schuld?”

Foto: Verongelijkte Brobbey botst met Vermeulen: “Is het mijn schuld?”

Brian Brobbey reageerde zondag na het gelijke spel tegen Almere City verongelijkt op een vraag van NOS-verslaggever Arno Vermeulen. Die stelde dat de spits schuldig was aan de gelijkmaker van Almere, wat totaal in het verkeerde keelgat schoot bij de Ajax-aanvaller.

Vermeulen kritisch op Brobbey

Ajax leek in de blessuretijd nog op weg naar een beslissende counter, maar Brobbey verloor de bal rond de middenlijn. Almere trok vervolgens nog eenmaal ten aanval en kreeg uiteindelijk een strafschop na een overtreding van Benjamin Tahirovic. Dat leverde nog de 2-2 op van Almere.

Vermeulen vroeg Brobbey na afloop van de wedstrijd naar zijn rol bij de 2-2 en stelde min of meer dat de Ajacied met zijn balverlies schuldig was aan de 2-2. “Is het mijn schuld?”, reageerde Brobbey verongelijkt op de vraag van Vermeulen. Volgens de aanvaller ‘moet er naar anderen gekeken worden’ bij de gelijkmaker. “Ik denk dat het niet zo’n slimme keuze is om daar een sliding te maken, maar ja. Daar gaat hij (Tahirovic, red.) natuurlijk van leren. Wij zijn er ook voor hem. Hij was ook belangrijk met zijn doelpunt.”

De aanvaller stelt wel dat Ajax het heeft nagelaten om de winst te pakken in Almere. “De teleurstelling is heel groot. We hadden hier met 2-1 moeten winnen.” De Amsterdammers zijn door het gelijke spel nog altijd terug te vinden in het rechterrijtje van de Eredivisie en staan op plek twaalf.

Vond jij dat Brobbey schuldig was aan de gelijkmaker van Almere?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
922+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie