Vermoedelijke opstellingen NEC en PSV: veel wijzigingen bij beiden

Foto: Vermoedelijke opstellingen NEC en PSV: veel wijzigingen bij beiden

PSV neemt het zaterdagavond op tegen een zwaargehavend NEC. Het bezoekje aan Nijmegen wordt gezien als een ‘potentiële bananenschil’ wegens de sterke vorm van de ploeg van Rogier Meijer, maar er zullen wel meerdere sleutelspelers ontbreken.

NEC zonder Chery en Proper tegen PSV, Ogawa op de bank

Tjaronn Chery en Dirk Proper zijn namelijk allebei nog niet voldoende hersteld van hun blessures. “Als we risico willen nemen met Tjaronn en Dirk zouden we ze kunnen laten invallen tegen PSV, maar dat willen we niet. We spelen dinsdag alweer een wedstrijd en als alles volgens plan verloopt, gaan ze dan wel mee”, doelt Meijer op het uitduel met Fortuna Sittard, geciteerd door De Gelderlander.

Verder zal spits Koki Ogawa op de bank beginnen; de Japanner is door een griepje, opgelopen tijdens de interlandperiode, niet fit genoeg om te starten. Bij PSV is Noa Lang de enige afwezige speler. Ismael Saibari is weer helemaal fit en inzetbaar, net als de – weliswaar iets later ingestroomde – ‘verre’ internationals Tillman, Pepi, Dest, Lozano en Benítez.

“Ze hebben in iedere linie zo veel kwaliteit. En op het moment dat ze gaan wisselen worden ze er vaak ook niet minder van. Hun speelwijze is uitstekend en die combinatie van factoren maakt ze moeilijk te verslaan”, zegt Meijer over PSV. “Het wordt een mooie uitdaging. We hebben niets te verliezen.”

Vermoedelijke opstellingen NEC en PSV

NEC: Cillessen; Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Schöne, Hoedemakers, Sano; Gonzalez, Sow, Hansen.

PSV: Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Veerman, Saibari, Til; Lozano, De Jong, Bakayoko.

Wat gaat het worden?

  • Winst NEC
  • Gelijkspel
  • Winst PSV
732+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie