‘Verkapte sollicitatie richting Ajax’

Foto: ‘Verkapte sollicitatie richting Ajax’

Valentijn Driessen denkt dat het geen toeval is dat Annemieke Zijerveld stevige uitspraken heeft gedaan over de situatie bij Ajax. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf wil de sportpsychologe van Almere City FC graag in Amsterdam aan de slag.

Driessen vindt uitspraken Zijerveld geen toeval

Zijerveld deed onlangs in De Perstribune stevige uitspraken over de Amsterdamse club. Mike Verweij noemt dat in Kick-Off ‘super oncollegiaal’. “Want in feite zeg je: ‘Hoe zij erbij zitten, dat is echt dramatisch. Dat kan veel beter en dat kan ik veel beter. En die anderen kunnen er helemaal niks van.'”

“Ik zag het eigenlijk meer als een soort verkapte sollicitatie”, haakt Driessen in. “Want bij Almere City valt natuurlijk niet zoveel te verdienen en op het moment dat je zegt dat er daar niets van deugt, dat ze bij Ajax denken: Nou, misschien moeten we haar binnenhalen. Het is gewoon een verkapte sollicitatie, zo van: ‘Ik kan het veel beter’.”

Driessen vervolgt: “Toevallig wint Almere twee wedstrijdjes achter elkaar, en dan durft ze wat te zeggen. Ik vind het ook wel raar dat iemand van een hele grote afstand de Ajax-staf doorneemt en de manier waarop Ajax dan zou werken. Dat weet ze niet, daar moet ze toch dichter op zitten, lijkt me.”

Beroepsgeheim

Verweij vraagt zich af of Zijerveld haar beroepsgeheim heeft geschonden. “Nou, ze had ook een mening over Maduro. Kijk, het lijkt me dat als je met iemand praat, dat je niet op de radio gaat vertellen hoe hij functioneert en eruit ziet, en dat soort dingen.” Zijerveld is voorlopig geschorst door Almere City.

Eens met Driessen?

  • Ja
  • Nee
656+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie