Verbazing over uitspraken ‘onherkenbare’ Berghuis

Foto: Verbazing over uitspraken ‘onherkenbare’ Berghuis

Na afloop van Ajax – SSC Napoli had onder meer Jurriën Timber er overduidelijk flink de klere in, terwijl bijvoorbeeld Steven Berghuis vrij koeltjes leek voor de camera bij RTL. Ook analist Wesley Sneijder merkte dat op.

“Berghuis, geef eens een keer aan: ik ben er klaar mee”, zegt Sneijder als het over het wisselbeleid van trainer Alfred Schreuder gaat. “Dat zou Berghuis bij Feyenoord wel hebben gedaan”, denkt Theo Janssen. “Ik denk dat de hiërarchie hier bij Ajax al is bepaald.” Sneijder denkt dat het ‘wel wat dieper dan dat gaat’. Janssen: “Tadic is heel belangrijk, Blind is heel belangrijk. Maar zij kunnen in de kleedkamer niets zeggen omdat ze zelf niet presteren.”

“Het probleem is, je ziet er steeds eentje als eerste het veld opkomen. En dat is Davy Klaassen”, gaat Sneijder verder. “Hij trekt een sprint en klapt naar iedereen, maar hij zit op de bank. In de rust staan we hier en komt ie weer als eerste naar buiten rennen. Dan gaat hij heel druk doen met een bal omdat hij blijkbaar graag wil spelen. Maar hij moet binnen zijn mond opentrekken. Dan zeg ik niet dat Klaassen in de basis moet, maar de spelers vinden het blijkbaar allemaal maar prima.”

Ongeïnteresseerd?

Sneijder vraagt zich af op welke manier deze blamage nabesproken wordt bij Ajax. “Ik denk dat ze dit over zich heen laten komen. En ze zien het wel weer. Er leeft wel iets in de groep. Maar ik ben benieuwd wie er wat gaat zeggen. Er moet wat veranderen, dat is duidelijk.”

TIP: Maakt Berghuis de 0-1 in Volendam? Win 6,50 keer je inleg via Unibet!

Berghuis was ook heel slecht

  • Eens
  • Oneens
441+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie