Veerman krijgt steun: “Hoe haal je het in je harses?”

Foto: Veerman krijgt steun: “Hoe haal je het in je harses?”

Rik Elfrink vindt de bedreigingen aan het adres van Joey Veerman onbegrijpelijk, zo laat hij weten in de Peesjevee Podcast. Volgens de PSV-clubwatcher van het Eindhovens Dagblad moeten de daders snel gaan nadenken over hun gedrag.

Bedreigingen voor Veerman

Ruud van Nistelrooij stapte nog voor de laatste wedstrijd van de Eredivisie tegen AZ op, vanwege een vertrouwensbreuk tussen hem en het bestuur en de spelersgroep. In verschillende media werd gemeld dat er meerdere spelers over de oefenmeester hadden geklaagd, waarbij onder meer de naam van Veerman viel.

Het resulteerde erin dat zowel de speler en zijn familie als zijn zaakwaarnemer werden bedreigd. Na het slotduel sprak Veerman zich daarom openlijk uit over de situatie. Elfrink stond de middenvelder volledig en vindt het eveneens belachelijk wat er is gebeurd. “Laten we het verhaal van Veerman wel groot maken, want dat vind ik écht schofterig”, stelt hij in de podcast.

“Hoe haal je het in je harses? En dan ook nog onder het mom van zogenaamde ‘clubliefde’. Dat noemt zich dan supporter. Mensen die het recht in eigen handen nemen op sociale media en dan denken: ‘Die Veerman zal het wel gedaan hebben. Hij zal die trainer wel een mes in zijn rug gestoken hebben.’ Waar gaat het over? Houd toch op.”

Komst Bosz naar PSV

Achter de schermen werkt PSV momenteel hard aan het binnenhalen van een goede opvolger voor Van Nistelrooij. Diverse media stellen dat Peter Bosz op pole position ligt om de functie aankomend seizoen in te vullen. Beide partijen zouden met elkaar in gesprek zijn, maar vooralsnog is het niet tot een akkoord gekomen.

Wint FC Twente van sc Heerenveen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Blijft Veerman komend seizoen bij PSV?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
731+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie