Van Nistelrooij laat voor het eerst na PSV-exit van zich horen

Foto: Van Nistelrooij laat voor het eerst na PSV-exit van zich horen

Ruud van Nistelrooij heeft op social media zijn dankwoord uitgesproken naar PSV voor de kansen die hij heeft gekregen. De oefenmeester laat weten dat hij zijn oude team blijft volgen en steunen.

Afscheid bij PSV

De PSV-directie vroeg de oefenmeester na het vertrek van Roger Schmidt of hij het hoofdtrainerschap op zich wilde nemen. Waar hij eerst vriendelijk bedankte voor de uitdaging, hapte hij korte tijd later alsnog toe. Het resulteerde dit seizoen in het winnen van de Johan Cruijff Schaal en KNVB Beker.

Het spel bleef echter achter, terwijl de omgang met de technische staf en spelersgroep eveneens niet vlekkeloos ging. Toen een vertrouwelijk gesprek met enkele spelers en het bestuur op straat kwam te liggen, besloot Van Nistelrooij om per direct bij de huidige nummer 2 van de Eredivisie te vertrekken.

Dankwoord Van Nistelrooij

Sindsdien was het aan de kant van Van Nistelrooij stil. Vrijdagavond besloot hij echter een bericht te plaatsen, waarin hij zowel de club als de supporters bedankte voor de jaren dat hij als jeugdtrainer en hoofdtrainer van PSV 1 mocht acteren. “10 jaar PSV, wat een prachtige rit!”, zo benadrukt hij.

“Prijzen winnen voor deze prachtige club met geweldige supporters. Bedankt voor jullie nooit aflatende steun overal waar we speelden! PSV zit voor altijd in mijn hart en ik zal de club en het team altijd blijven steunen”, aldus Van Nistelrooij. PSV heeft zondagmiddag aan een punt genoeg om een plek in de voorronde van de Champions League veilig te stellen.

Maakt De Jong de openingstreffer tegen AZ?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is de keuze van Van Nistelrooij begrijpelijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
476+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie