Van Gangelen over Elia: “Echt een storm in een glas water”

Foto: Van Gangelen over Elia: “Echt een storm in een glas water”

Eljero Elia was na het uitduel bij PEC Zwolle (1-1) kwaad op presentator Jan Joost van Gangelen van FOX Sports. Laatstgenoemde verklaarde dat de aanvaller van FC Utrecht een cameraman had gevraagd waarom deze hem volgde.

Elia was ‘not amused’ en voegde toe: “Ik hoop voor je dat je mij echt niet gaat groeten. Echt niet!” Op Radio Veronica blikt Van Gangelen nu terug op het incident: “Er is eigenlijk, en dat is het allerergste, niks aan de hand. Ik had het er gisteren met Kenneth (Perez, red.) ook over, want die zat bij diezelfde uitzending. ‘Dit was het Weekend’ van afgelopen zondag, dan maken we altijd de balans op van de speelronde in de Eredivisie.”

De conclusie was dat het niet lekker loopt, dus ook niet met Elia. “Maar na afloop van de wedstrijd moet je nog even heen en weer lopen als je óf niet gespeeld hebt óf een paar minuten maar. Extra conditiewerk, zodat je de volgende ochtend niet gelijk aan de bak hoeft. Hij ging vervolgens verhaal halen bij de cameraman, die dat filmde. Toen vroeg Elia kennelijk aan die cameraman: ‘Heb jij oortjes en moet je mij volgen?’ In die uitzending lieten we dat even zien, totaal geen big deal. En daarin trok ik de conclusie dat Elia er kennelijk niet van gediend was. En dat was het.”

Dat werd dus een ‘fittie’ op sociale media. Van Gangelen: “Ik heb trouwens prima contact gehad met hem daarover. Ik heb hem gebeld, hij nam alleen niet op. Maar daarna heb ik hem een berichtje gestuurd.” Elia raakte niet onder de indruk. “Weet je, in de voetballerij ligt alles altijd mega- en ultragevoelig. Ik vond het helemaal niks, het is echt een storm in een glas water.”

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
93+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie