Van Bommel ‘gelooft’ Stengs, waarvoor megaschorsing dreigt

Foto: Van Bommel ‘gelooft’ Stengs, waarvoor megaschorsing dreigt

Calvin Stengs ging zondag volledig over de schreef in het duel tussen Anderlecht en Royal Antwerp FC. De aanvaller liet zich gaan na rust en kreeg rood na een slaande beweging richting Amadou Diawara. Er hangt Stengs nu mogelijk een schorsing van acht wedstrijden boven het hoofd.

Antwerp-trainer Mark van Bommel wilde Stengs na afloop van het duel echter niet afvallen tegenover de Belgische media. “Calvin zegt dat hij die Anderlecht-speler niet heeft geraakt. Ik geloof hem. Ik ben niet boos op hem.”

Tegenvaller voor Van Bommel

Het langdurig wegvallen van Stengs zou opnieuw een fikse aderlating betekenen voor Van Bommel, die al veel spelers moet missen vanwege blessures. Er hangt de buitenspeler echter een forse schorsing boven het hoofd, die wel op kan lopen tot acht wedstrijden. De oefenmeester hoopt dat het meevalt. “Hoe lang we Calvin gaan missen? Dat zal de tuchtcommissie beslissen”, hield Van Bommel zich afzijdig.

Ploeggenoot Jurgen Ekkelenkamp vond het geen handige actie, maar stelt dat Stengs de hand ook al in eigen boezem heeft gestoken. “De schorsing voor Stengs is echt niet lekker met al onze blessures. Het was geen slimme actie, maar hij heeft zich wel al geëxcuseerd voor de groep. We moeten nu verder met de spelers die we hebben, maar ik hoop dat hij snel terugkomt.”

Eindigt Antwerp tegen Club Brugge in 2-0?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Stengs meer dan 5 wedstrijden schorsing krijgen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
195+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie