Valentijn doet voorspelling: wie wordt kampioen Eredivisie?

Foto: Valentijn doet voorspelling: wie wordt kampioen Eredivisie?

Valentijn Driessen staat bekend om zijn foute prognoses, maar soms zit de chef voetbal van De Telegraaf ook wel eens goed met zijn voorspellingen. Feyenoord-fans zullen hopen dat dat laatste ook het geval is met zijn kampioensvoorspelling, want Driessen zet zijn geld in op de Rotterdammers.

“Ze hebben een uitstekende selectie en met deze selectie staan ze nu bovenaan”, vertelt Driessen. “Dus die is ook kampioenswaardig. En zeker met het spel wat ze spelen met deze trainer. Trauner en Timber vielen af, Timber is weer terug en je merkte eigenlijk niets aan de prestaties, wat wel beter had kunnen zijn. Maar toch denk ik dat deze selectie genoeg kwaliteit herbergt om kampioen van Nederland te worden.”

Mislukte Zerrouki-poging

Toch probeerde Feyenoord nog wel Ramiz Zerrouki voor veel geld weg te halen bij FC Twente. “Ik begreep ook niet zo goed waarom Feyenoord met een nagenoeg zelfde bod weer terug ging naar FC Twente. Het lijkt er dan vaak op dat zaakwaarnemers initiëren, want die willen graag de deal maken. Twente en Feyenoord zijn er gewoon niet uitgekomen. Misschien komende zomer. Maar ik moet zeggen dat Feyenoord ook zonder Zerrouki bovenaan staat en Mats Wieffer doet het uitstekend. Dus ik vraag me af of je dan tussentijds acht miljoen voor Zerrouki moet betalen.”

“Het geld moet wel voorradig zijn en FC Twente moet dan nog meewerken”, gaat Driessen verder. “Maar bij Feyenoord blijft dat moeilijk en Slot die reclameert daar elke persconferentie over dat het moeilijk is bij Feyenoord om spelers te kopen in bepaalde segmenten. Dan zit je tussen de 5 en 10 miljoen en daar hebben zij gewoon moeite mee. Zelfs het succesvolle Conference League-seizoen van vorig jaar heeft niet zoveel geld opgebracht, zodat ze onbeperkt kunnen investeren.”

Gaat Feyenoord kampioen worden?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Feyenoord titelfavoriet

  • Eens
  • Oneens
1086+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie