Truus: ‘Louis is net een oud wijf, veel liever dan ik’

Foto: Truus: ‘Louis is net een oud wijf, veel liever dan ik’

Truus van Gaal heeft vandaag een groot interview gegeven in het vrouwenblad Nouveau. Onder meer de zachte kant van haar man Louis komt ter sprake.

“Ik vind het heel leuk om zijn vrouw te zijn. We zijn hartstikke gelukkig samen. Mensen zeggen weleens dat hij geen humor heeft, maar we lachen juist vaak. Bijvoorbeeld als ik een avondje niet thuis ben. Dat vindt hij zó ongezellig. Dus dan zegt-ie: Nou, dan ga ik wel naar mijn minnares.”

“We hebben de grootste lol samen”, vervolgt Truus. “Maar met vreemden kijkt hij de kat uit de boom, dan wordt hij afstandelijker. Zijn houding is een soort schild en ik ben er om het ijs te breken. Er wordt altijd gedacht dat ik de gezellige en toe­gankelijke van het stel ben en Louis de narrige, stugge man. Maar in werkelijk­heid is Louis veel liever. Ik kan op een gegeven moment echt klaar zijn met iemand. Louis vindt dat zwart-wit: hij geeft altijd iedereen een tweede kans.”

Speel gratis mee met het €100.000 SoccerNews WK-spel!

Scherp

Ten alle tijden is de bondscoach van Oranje ‘scherp’, belooft Truus. “Louis is net een oud wijf. Hij merkt alles op. Dat er verse bloemen in de vaas staan, welke panty ik aan heb. Hij weet nog dat het een donkere was toen we elkaar voor het eerst ontmoeten. We zijn 68 en 71, slapen nog lepeltje-lepeltje en hebben nu al een fantastisch leven gehad. Het is er een met een gebruiksaanwijzing, maar ik wil hem nog niet missen.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 november 2022 16:59.

Ben jij fan van de persoon Louis van Gaal?

  • Ja
  • Nee
141+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie