Transferwaarde PSV’ers stijgt: enorme uitschieter van 25 miljoen

Foto: Transferwaarde PSV’ers stijgt: enorme uitschieter van 25 miljoen

De sterke prestaties momenteel van PSV zijn terug te zien bij inschatten van de transferwaardes van de spelers. Eén speler torent er bovenuit op Transfermarkt: Johan Bakayoko. De Belgische aanvaller steeg met liefst 15 miljoen.

Bakayoko krijgt er in één klap 15 miljoen bij

Het is niet voor niets dat Bakayoko door veel clubs in de gaten worden gehouden als potentiële aanwinst. Ze zien in de 20-jarige buitenspeler een pareltje voor de toekomst die alleen maar meer waard zal worden. Afgelopen juni schatte Transfermarkt zijn waarde nog op 10 miljoen euro. Door zijn recente prestaties is deze nu omhooggeschoten naar liefst 25 miljoen. De penningmeester van PSV kan in zijn handen wrijven vanwege de stijging van de transferprijs van Bakayoko. Vooral in Engeland staat de international er goed op: naar verluidt wilde Brentford afgelopen zomer al 40 miljoen op tafel leggen voor de aanvaller.

Veel stijgers

De waardestijging van Bakayoko springt het meest in het oog, maar heel wat meer spelers zijn er op vooruitgaan. Onder meer Noa Lang, Joey Veerman, Jerdy Schouten, Sergiño Dest, Jordan Teze, Malik Tillman en Ismael Saibari zijn meer waard geworden. Bakayoko is in een klap de duurste PSV’er en lost Hirving Lozano af. De Mexicaan is als enige speler in de selectie iets achteruit gegaan. Saillant detail is dat de duurste twee spelers van de selectie met elkaar strijden voor een plekje in de basis.

Eerder zetten we de nieuwe transferwaardes van Ajax en Feyenoord op een rijtje.

Top-5 transferwaardes PSV

1. Johan Bakayoko25 miljoen euroStijging: 15 miljoen
2. Hirving Lozano22 miljoen euroDaling: 3 miljoen
3. Noa Lang20 miljoen euroStijging: 5 miljoen
3. Joey Veerman20 miljoen euroStijging: 4 miljoen
3. Armel Bella-Kotchap20 miljoen euroZelfde gebleven

Eens met deze waardes?

  • Ja, klopt wel
  • Niet bepaald
708+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie