‘Transferdoelwit PSV heeft vertrekwens’

Foto: ‘Transferdoelwit PSV heeft vertrekwens’

Ricardo Pepi lijkt komende zomer op zoek te gaan naar een nieuw voetbalavontuur. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano, die stelt dat de aanvaller komende zomer FC Augsburg gaat verlaten. De Amerikaan kende een sterke interlandperiode met de Verenigde Staten, waarvoor hij drie keer scoorde in twee interlands. Pepi kan onder meer rekenen op interesse vanuit PSV.

Aandacht van PSV

Pepi wordt momenteel gehuurd door FC Groningen van Augsburg, maar Romano verwacht niet dat de Amerikaan komend seizoen bij de Bundesliga-club blijft. Ondanks het moeizame seizoen van de Trots van het Noorden staat Pepi in de officiële duels op tien treffers. Hij vestigde daarmee de aandacht van PSV.

Als PSV zaken wil doen moeten ze zich richten op de Bundesliga-club. Zo beschikt Pepi in Augsburg nog over een langlopende verbintenis tot medio 2026. Daarnaast betaalden de Duitsers meer dan zestien miljoen euro om hem over te nemen van Dallas.

Earnest Stewart

De interesse in Pepi kan niet los worden gezien van technisch directeur Earnest Stewart. De bestuurder kent hem goed uit zijn periode als directeur van de Amerikaanse bond. Zo had Steward met Pepi te maken, toen hij verschillende jeugdelftallen doorliep. Inmiddels heeft de goaltjesdief dertien A-interlands achter zijn naam.

Scoort Pepi tegen Fortuna Sittard?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zou Pepi een aanwinst zijn voor PSV?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
481+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie