‘Transfer lonkt voor Vandaag Inside-heren’

Foto: ‘Transfer lonkt voor Vandaag Inside-heren’

Het is niet ondenkbaar dat de heren van Vandaag Inside, Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, een transfer in televisieland gaan maken. Dat zegt showbizzexpert Evert Santegoeds.

Sinds voormalig programmadirecteur Tina Nijkamp onthulde dat de heren ‘2,5 miljoen euro per jaar zouden moeten verdienen’ wordt er volop gespeculeerd. Naar verluidt verdienen de mannen daadwerkelijk ongeveer één miljoen euro per jaar, terwijl ze ‘zouden kunnen vragen wat ze maar willen’. En dus zou RTL een megaslag kunnen slaan door de mannen weg te kapen, stelt Santegoeds.

In dat geval zou RTL niet alleen een kijkcijferkanon binnenhalen, en ook nog eens een dreun uitdelen aan SBS. Gaat RTL in totaal 7,5 miljoen klaarleggen voor het trio? “Dat zijn natuurlijk geen realistische bedragen, lijkt me. Ja, het zijn er wel drie, hè? Dan heb je het alleen al over 7,5 miljoen aan salarissen voor dat stelletje. Ze presteren wel, maar het lijkt me toch niet een heel realistisch bedrag. Het is Wilfred die dat allemaal doet voor ze, hè, de onderhandelingen. Die het onderste uit de kan sleept steeds. En dat onderste uit de kan, dat bleef toch steken bij onder de één miljoen. Dus 2,5 lijkt mij een beetje wishful thinking voor iedereen.”

Naar RTL?

Podcasthost Jordi Versteegden stelt dat de heren ‘best eens met RTL om de tafel zouden kunnen gaan, nu de fusie niet doorgaat’. “Ja, dat zou kunnen”, zegt Santegoeds. “Nou ja, dan gaat RTL ermee verdienen, maar dan spaart De Mol weer 7,5 miljoen uit. Dus daar begin je al mee.” Van der Gijp benadrukte deze week wel al eens dat hij niet snel naar een streamingsdienst zoals Netflix of Prime over zou stappen.

Zie jij de heren wel naar RTL terugkeren?

  • Ja
  • Nee
554+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie