Transfer binnen Eredivisie voor Ajax-spits Lassina Traoré?

Foto: Transfer binnen Eredivisie voor Ajax-spits Lassina Traoré?

Lassina Traoré gaf onlangs al aan dat hij voor zijn kans wil gaan bij Ajax, maar mogelijk speelt hij komend seizoen op huurbasis elders. Jan van Staa zou hem bijvoorbeeld maar wat graag bij FC Twente zien.

“Als je over spitsen praat van kaliber en zo iemand komt met de juiste instelling, dan zijn dit de topspelers die heel dicht tegen Ajax 1 aan zitten. Maar Andries Ulderink heeft bij Ajax gewerkt en met Ten Hag moet er altijd wel een link zijn”, stelt Van Staa in VoetbalTijd.

“Dat zijn topspelers in aanleg en die zal je ook niet lang kunnen houden, alleen die kunnen je wel verder helpen en dan kom je nooit in de problemen bij FC Twente. Dit jaar is het een kwestie van overleven en niet in de problemen komen. En kijk naar de entourage in Enschede met dat stadion en die achterban: dat is een stap voorwaarts vergeleken met het tweede van Ajax.”

Twente-icoon Eddy Achterberg hoopt ook op Traoré. “Als zo iemand zou komen, zou dat voor ons fantastisch zijn. En ik denk ook voor die knul om zichzelf te laten zien. Noa Lang is ook zo’n type. Het is een etterbakje en zo’n speler is gewoon belangrijk binnen een ploeg. Een trainer moet hem weleens bij de lurven pakken, maar ik had wel plezier van Lang.” Ook Jurgen Ekkelenkamp zou nog een optie kunnen zijn voor de Tukkers.

Zou een jaartje Twente een goed plan zijn voor Traore?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
1206+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie