Tottenham Hotspur heeft nieuws voor Slot

Foto: Tottenham Hotspur heeft nieuws voor Slot

Arne Slot maakt deze zomer hoogstwaarschijnlijk geen transfer naar Tottenham Hotspur. Volgens het Duitse Sky zetten de Londenaren namelijk in op een toekomstige samenwerking met Julian Nagelsmann.

Tottenham Hotspur en Nagelsmann

De Engelse topclub is bezig aan een zeer teleurstellend seizoen. Onder leiding van interim-trainer Ryan Mason staat het momenteel op de zesde plek in de Premier League en loopt het daarmee een ticket voor de poulefase van de Champions League mis. Het clubbestuur wil richting aankomend seizoen dan ook voor verandering zorgen.

Allereerst wil het een nieuwe hoofdtrainer aanstellen die een frisse selectie op de been moet brengen. Nagelsmann staat al een tijdlang bovenaan de lijst, terwijl Slot ook een van de opties zou zijn. Meerdere media berichtten de afgelopen dagen dat de Duitser zou hebben bedankt, maar dat zou niet geheel waar zijn.

Het medium laat namelijk weten dat een groep officials van Tottenham Hotspur deze week met Nagelsmann om de tafel heeft gezeten om het over zijn wensen en plannen te hebben. Beide partijen lijken langzamer dichter naar elkaar toe te komen, waardoor de club hoopt dat het binnen een afzienbare tijd tot een akkoord kan komen.

Geen Premier League voor Slot

Het zou betekenen dat Slot, die een avontuur in Londen ogenschijnlijk wel zag zitten, zijn droom om ooit in de Premier League te werken voorlopig in de ijskast moet zetten. De oefenmeester kan bij een overwinning op Excelsior aankomende week met Feyenoord het Nederlandse landskampioenschap naar zich toetrekken, wanneer het ook weet af te rekenen met Go Ahead Eagles.

Wint Tottenham Hotspur op bezoek bij Aston Villa?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Nagelsmann bij Tottenham Hotspur slagen?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik verwacht het niet
2872+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie