Ten Hag prijst United-reactie: “Niet voor het eerst”

Foto: Ten Hag prijst United-reactie: “Niet voor het eerst”

Erik ten Hag is blij met de reactie die zijn ploeg heeft gegeven na de smadelijke 7-0 nederlaag tegen Liverpool. De Nederlandse manager zag Manchester United uiteindelijk met 4-1 zegevieren tegen Real Betis Sevilla na een 1-1 ruststand.

Ten Hag maakte een tevreden indruk tegenover BT Sport. “We hebben heel goed gespeeld in beide helften.” De oefenmeester zag wel dat zijn ploeg eerder had moeten toeslaan. “Bij rust hadden we eigenlijk al op 3-0 moeten staan, maar we maakten een fout en incasseerden de 1-1. Daar strafte Betis ons voor af.”

Dankbare Ten Hag

Over de tweede helft was Ten Hag beter te spreken. “We speelden wel goed, vooral in de tweede helft. 4-1, goede goals en goed veldspel. We wilden iets aan de fans geven en zij hebben iets aan ons gegeven, namelijk heel veel steun. Daarvoor ben ik heel dankbaar na wat er zondag is gebeurd.”

Ten Hag vond dat zijn spelers het goed hebben opgepakt na de monsternederlaag tegen Liverpool. “We begonnen met de juiste instelling. Het is altijd interessant om te zien hoe een elftal reageert op tegenslagen.” Volgens de oefenmeester zit het wel goed met de veerkracht van United. “Het is niet voor het eerst, maar misschien wel voor de vijfde of zesde keer dat we ons terug knokken. Dit team heeft karakter en dat is een groot compliment waard.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 14:56.

Zie jij Manchester United doorgaan?

  • Ja, dat is een makkie
  • Nee, ze geven het nog weg
72+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie