Talent Van Ewijk: “AGOVV, dat is een goede uitdaging”

Soccernews

Jerry van Ewijk speelt momenteel bij Vitesse en wordt gezien als een talent. Hij vertrekt echter na de zomer naar AGOVV Apeldoorn, waar hij naar eigen zeggen meer aan spelen zal toekomen.

De laatste puntjes moeten nog op de welbekende ‘i’ worden gezet. “Officieel is het nog niet rond, ik moet nog tekenen. Ik heb een contract tot 2012, ik kan me in Apeldoorn in de kijker spelen. Ik ken trainer Hans van Arum en kan me heel goed vinden in zijn visie. Ik ben een rechtsbuiten, maar ik kan ook op links uit de voeten”, liet de 19-jarige vleugelspeler optekenen door [i]Omroep Gelderland[/i].

Van Ewijk is niet de enige voetballer die naar Apeldoorn verhuist en kent enkele spelers bij de Jupiler League-club. “Ik ken al een aantal spelers. Ik ga samen met Just Berends naar AGOVV en misschien nog een paar andere jongens. En ik ken Soufiane Laghmouchi nog van Vitesse, net als Roy de Ruiter, als die tenminste ook blijft.”

Voordat de aanvaller naar zijn nieuwe werkgever vertrekt, moet hij eerst nog een klus afmaken bij Vitesse. “We moeten met de A1 nog nacompetitie spelen. We moeten zien dat we in de eredivisie blijven, dat is belangrijk voor de club. Daarna focus ik mij op AGOVV, dat is een goede uitdaging”, besloot Van Ewijk.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie