Tadic rekent af met Ajax-kritiek

Foto: Tadic rekent af met Ajax-kritiek

Dusan Tadic heeft dit seizoen meer dan ooit te maken met kritiek op zijn spel. De aanvoerder van Ajax wisselde in de beginfase van de competitie veel van positie. Ondertussen herstelde hij ook van een gewelddadige roofoverval. Alleen dat eerste laat de Servische aanvaller koud.

De aanvoerder van Ajax krijgt naar eigen zeggen niet zo veel mee van de commotie. “Ik lees niet zoveel. Bijna niets eigenlijk”, zei Tadic in gesprek met de NOS. De aanvaller kent de verhalen inmiddels wel. “Als je slecht speelt, zullen ze zeggen dat je te oud bent. Als je goed speelt, zeggen ze dat je als goede wijn bent.”

De aanvaller trekt zich weinig aan van alle aandacht rondom zijn persoon. “Ze mogen zeggen wat ze willen. Het gaat erom dat je weet wie je bent, dat je verantwoordelijkheid neemt en het beste doet voor de club. Daar werk ik elke dag voor. Als mensen denken dat ik een klootzak ben, dan is dat een mooi compliment. Dank u vriendelijk.”

Ajax

In het gesprek met de NOS kwam ook de roofoverval nog ter sprake. “Ja, ik heb wat klappen uitgedeeld. Als iemand mij wil aanvallen, geen probleem. Ik zal me verdedigen. Als je in Servië iets verkeerd doet, word je gestraft en niet op een fijne manier. Ik ga liever dood dan dat ik zulke mensen laat lopen.”

De aanvoerder van de Amsterdammers staat vandaag voor een belangrijke wedstrijd met zijn club. PSV komt op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Hoewel het de verwachting is dat Tadic in de basis staat, is het nog af te vragen welke positie Schreuder voor de van origine linksbuiten in gedachten heeft.

Tadic heeft nog steeds meerwaarde voor Ajax

  • Ja
  • Nee
644+ Votes

Ajax
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 november 2022 16:48.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie