Slot reageert op Feyenoord-loting tegen AS Roma

Foto: Slot reageert op Feyenoord-loting tegen AS Roma

Vanmiddag werd tijdens de loting voor de kwartfinale van de Europa League duidelijk dat Feyenoord het – alweer – op moet gaan nemen tegen AS Roma, de club van Gini Wijnaldum en Rick Karsdorp. Trainer Arne Slot is op zijn hoede voor de Italianen.

Feyenoorder Slot vooral waakzaam voor Dybala van AS Roma

“Ik denk dat het een prachtig affiche is”, aldus Slot. “We zijn dit seizoen al eens in dat stadion geweest (tegen Lazio, red.), daar heb ik een iets minder mooi gevoel bij. Het is te vroeg om nu al van een revanche te spreken, omdat bij de meeste jongens de wedstrijd van zondag tegen Ajax in het hoofd zit”, vertelt Slot op de persconferentie vandaag.

Afgelopen seizoen won Roma in de finale van de Conference League al van Feyenoord. “Ik denk dat wij (Mourinho en Slot zelf, red.) overeenkomsten hebben, we willen namelijk allebei heel graag winnen. Ik moet zeggen dat Mourinho een aantal schitterende spelers tot zijn beschikking heeft. Dybala is een prachtige speler die hij gehaald heeft. Ze voelen alleen niet altijd de behoefte om de aanval te zoeken. Maar als je thuis met 2-0 van Sociedad wint, heb je wel degelijk op de aanval gespeeld. Daar hebben ze ook de spelers voor.”

‘Groot verschil tussen Lazio en AS Roma’

Eerder dit seizoen verloor Feyenoord nog afgetekend in Rome van Lazio, in de groepsfase. “Het grote verschil tussen Lazio en AS Roma is dat als AS Roma thuis speelt, er 70.000 toeschouwers zitten die compleet uit hun dak gaan. We hebben dit seizoen tegen Lazio gespeeld voor 13.000 toeschouwers. Desondanks hebben we alle hoeken van het veld gezien, maar wij zijn verder dan het team dat we destijds waren.”

Wint Feyenoord thuis van AS Roma?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Feyenoord gaat Roma uitschakelen

  • Ja
  • Nee
386+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie