Slot lacht Valentijn Driessen uit om ‘Ajax-steun’

Foto: Slot lacht Valentijn Driessen uit om ‘Ajax-steun’

Arne Slot moest gisteren hardop lachen om een vraag van Valentijn Driessen van De Telegraaf, na afloop van sc Heerenveen – Feyenoord. De journalist vroeg of ‘Feyenoorders geïnspireerd kunnen raken door het feit dat bijvoorbeeld Quillindschy Hartman en Mats Wieffer nu aan Oranje worden gelinkt?’

“Zeker. Het is ook heel verfrissend om te zien hoe die topspelers daar trainen en wat er op dat niveau van je verwacht wordt. Nou, ze moeten tegen Frankrijk… Daar lopen wel een paar toppers. Het zou fantastisch zijn als een paar van onze spelers daarbij mogen zijn om te ervaren dat er nog een volgende stap is dan Feyenoord qua niveau”, reageert Slot.

‘Ajax-steun’

Driessen countert: “Ze spelen ook tegen Gibraltar, hé? Dan spelen de Feyenoorders misschien juist..” Waarop Slot in de lach schiet: “Ik zeg weleens vaker dat ik het een enorm compliment voor De Telegraaf vind dat ze toch altijd wel Ajax steunen. Daarmee daag ik het AD ook weleens uit, dat ze ons ook een beetje mogen steunen. Het kon weer niet mooier verwoord worden door jou dan op deze manier.” Driessen neemt het ‘compliment’ maar in ontvangst: “Dankjewel, Arne.”

Druk schema

Over het drukke schema zegt Slot zich verder niet per se zorgen te maken. “Nee. Nou ja, daar zou je na het seizoen op terug kunnen komen door te zeggen of het een voordeel of nadeel was. Kijk, door het spelen van wedstrijden word je ook ontzettend fit – als je er geen blessure door oploopt. Dan kweek je ook een enorme inhoud.”

Feyenoord
FC Groningen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 maart 2023 19:58.

De Telegraaf is een Ajax-krant

  • Eens
  • Oneens
693+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie