‘Slot heeft heldere boodschap voor Feyenoord’

Foto: ‘Slot heeft heldere boodschap voor Feyenoord’

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft een beroep gedaan op de clubleiding. De blessure van Gernot Trauner is volgens de oefenmeester een duidelijk signaal dat er in januari iets moet gebeuren op de transfermarkt.

De blessure van de Oostenrijkse verdediger is niet ernstig. Wel werd Feyenoord meteen met de neus op de feiten gedrukt. Slot concludeert in gesprek met ESPN: “Ik zou bijna zeggen: gelukkig dat het nu gebeurt, dan weet alles en iedereen rondom Feyenoord hoe kwetsbaar we op die positie zijn. Of de alarmbellen nu afgaan is een groot woord. We moeten eerst kijken hoe het met de blessure van Gernot gaat.”

“Alleen hij heeft de afgelopen drie weken al niet veel kunnen trainen. Dus deze blessure zal vast wel opgelost worden de komende dagen, maar dan heeft hij wel al vier weken gemist”, vervolgt Slot. “Dan moet je het drukke programma in en je hebt daar amper een voorbereiding in gehad. Dan ben je wel kwetsbaar over het algemeen.”

Wat Slot betreft komt er in januari dan ook een extra verdediger bij. “Daar zullen we kritisch naar moeten kijken. Rasmussen heeft het vandaag prime ingevuld, maar het is wel een linkspoot. Het is ook nog eens de eerste vervanger voor Dávid Hancko.”

Wint Feyenoord de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

52+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie