Slot bevestigt terugkeer van Bijlow in Feyenoord-selectie

Foto: Slot bevestigt terugkeer van Bijlow in Feyenoord-selectie

Justin Bijlow keert dit weekend terug onder de lat bij Feyenoord. Dat heeft Arne Slot vrijdagmiddag bevestigd aan de aanwezige media. Het betekent dat Timon Wellenreuther weer op de reservebank zit.

Terugkeer van Bijlow onder de lat

De Nederlander begon als eerste doelman aan het seizoen, maar raakte in augustus op de training geblesseerd. Door een breuk in zijn pols duurde zijn herstel vervolgens wekenlang. Achter de schermen werkte Bijlow de voorbije periode hard om fit te raken en dat is volgens de oefenmeester meer dan gelukt.

“Hij is ook blij dat hij weer gaat starten, maar hij wist ook dat hij onze eerste keeper is”, stelt Slot aan Voetbal International. “Timon heeft het heel goed gedaan. Maar de vorige keer dat Justin Timon verving, deed Justin het ook weer heel goed. Dus er is alle reden voor om daar met vertrouwen naar te kijken. Hij is fit, oog fris en heeft er zin in. Ik hoop niet dat hij heel veel te doen krijgt.”

Hoewel het voor Slot meer dan logisch is dat Bijlow weer in het elftal komt te staan, snapt hij de situatie van Wellenreuther eveneens. “Ik kan me wel voorstellen dat het voor hem lastig is, omdat je steeds meer gewend raakt aan het feit dat je mag keepen. En daar beleef je plezier aan. Maar er is vaak genoeg duidelijkheid over geschept.”

Aankomend programma van Feyenoord

Feyenoord staat met zes overwinningen en twee gelijke spelen op de vierde plaats in de Nederlandse competitie. De achterstand op concurrent PSV is na acht speelronden vier punten. De komende weken speelt Feyenoord tegen Vitesse (thuis), FC Twente (uit) en RKC Waalwijk (uit). Tussendoor ontvangt het in de Champions League nog Lazio.

Is Bijlow bezig aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
129+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie