Schreuder legt nieuwe reserverol Blind uit

Foto: Schreuder legt nieuwe reserverol Blind uit

Vandaag tegen PSV zit Daley Blind, net als afgelopen midweek tegen Rangers FC, weer op de bank. Vlak voor de aftrap kwam trainer Alfred Schreuder met tekst en uitleg.

“Ik vind dat Devyne Rensch goed is ingevallen. Ik denk dat hij goed past bij deze wedstrijd. We verwachten bij PSV Xavi Simons vanaf die kant en hij is vrij snel. Devyne heeft ook veel snelheid, dus dan lijkt het mij logisch”, zegt Schreuder.

Schreuder sprak uitgebreid met Blind. “De inhoud daarvan blijft tussen ons, maar natuurlijk wilde Daley graag spelen. Dat lijkt me duidelijk. We hebben overigens niet alleen met Daley Blind te maken. Davy Klaassen, ook een international, zit ook op de bank. Kenneth Taylor nu ook. Je bent altijd in gesprek met die jongens, maar wij kiezen vandaag voor deze elf namen. Dat is voor mij het belangrijkste.”

Kudus en Brobbey

Tot slot over de keuze om Mohammed Kudus op tien te laten starten, achter spits Brian Brobbey: “Ik vond Brian de laatste weken prima in vorm, maar Kudus is ook in vorm. Brobbey kon helaas niet spelen tegen Rangers, dat was zonde, maar hij heeft goed kunnen trainen, dus nu speelt hij weer. En PSV speelt over het algemeen met twee controlerende middenvelders, dus ik denk dat het goed past om Kudus daar tegenover te zetten.”

Gaat Ajax toch nog winnen na rust?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

15+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie