“Schreuder kan dat toch onmogelijk menen?”

Foto: “Schreuder kan dat toch onmogelijk menen?”

Kenneth Perez heeft zondag harde kritiek geuit aan het adres van Alfred Schreuder. De Ajax-trainer gaf aan dat hij als enige ziet dat de Amsterdammers ‘groeiende’ zijn.

Perez refereerde in de ESPN-studio aan de dramatische start tegen FC Twente. “Waar zit dan de groei?”, zo vraagt de voetbalanalist zich af. “Hij bedoelt dan misschien dat ze met tien man bij elkaar bleven, en nu in de tweede helft beter speelden. Maar als de lat zo hoog ligt als ze altijd beweren, dan kun je dat toch onmogelijk menen? Dan is dit toch niet voldoende?”

Volgens de Deen moet Ajax dringend punten pakken. Arnold Bruggink: “Maar als je dat wilt bereiken, heb je eerst een kleedkamer nodig die dat voor hem wil doen. Het is Ajax-onwaardig hoe de situatie-Pasveer en de situatie-Blind zijn gegaan. Davy Klaassen is goed bevriend met Daley Blind. Remko Pasveer is nog steeds onderdeel van de kleedkamer van Ajax. Dan ga je jongens verliezen.”

Perez noemt Schreuder ‘een goede vent’. “Maar ik zie gewoon dingen die hij niet goed doet en die benoemen we. Ik schrok van zijn interview in De Telegraaf, waarin hij zei dat hij misschien wel naar beneden had moeten komen toen Daley Blind vertrok. Als je dat niet doet… Je bent de leider van het geheel, maar je doet zoiets kinderachtigs omdat het niet helemaal lekker loopt. Dan ga je niet naar beneden om gedag te zeggen tegen een clubicoon. Je bent de leider!”

Wint Ajax met 2-1 van FC Volendam?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens?

  • Ja
  • Nee
246+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie