SC Heerenveen wint danzkij RKC-doelman Lemmens

Soccernews

[img align=left]uploads/rkc_rodajc.jpg[/img]Dankzij een blunder van RKC-doelman Erwin Lemmens heeft SC Heerenveen aansluiting weten te houden met Feyenoord. De jonge doelman ging hopeloos in de fout na een schot van Peter Hansson, die op het oog makkelijk te houden was.

SC Heerenveen-trainer Gert-Jan Verbeek kon eindelijk weer beschikken over topscorer Afonso Alves. De Braziliaanse spits, die drie weken uit de roulatie was, begon meteen dreigend aan het duel, maar kon nog niets forceren.

Na wat kansen van Garcia Garcia en Thomas Prager kreeg de thuisploeg een grote kans via een vrije bal van ongeveer zeventien meter. Specialist Alves mocht zich opnieuw bewijzen, maar hij miste dit buitenkansje door rakelings over te schieten.

RKC Waalwijk kon toch redelijk stand houden tegen SC Heerenveen, maar moest toch een tegentreffer incasseren. SC Heerenveen-aanvoerder Peter Hansson kon makkelijk over het veld richting de zestien lopen zonder enige tegenstanders op zijn pad te vinden en op het doel van RKC schieten. Doelman Erwin Lemmens leek de bal simpel om te rapen, maar liet de bal onder zich door gaan: 1-0.

In de tweede helft bleef het speelbeeld hetzelfde, maar liet de thuisploeg RKC Waalwijk voetballen, mede dankzij het slechte verdedigen van de Friezen. RKC-doelman Lemmens moest er geblesseerd af, nadat hij in aanraking kwam met Peter Hansson. Uit een onderzoek blijkt dat de doelman een gebroken neus heeft opgelopen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie