Sampaoli baalt: ‘Eigen fout nekt ons’

Foto: Sampaoli baalt: ‘Eigen fout nekt ons’

Olympique Marseille-trainer Jorge Sampaoli was na afloop van het verloren duel tegen Feyenoord niet tevreden over het vertoonde spel van zijn eigen ploeg. De Argentijnse oefenmeester stoorde zich vooral aan de fouten die zijn elftal maakte bij de tegengoals. 

Tegenover de Franse media verklaarde Sampaoli dat het een lastige avond was voor zijn ploeg. “Feyenoord is een ploeg die erop ingericht is om druk te zetten. We waren dus niet verrast, maar uiteindelijk hadden we het wel erg lastig. Zij dicteerden het spel voor rust. In de tweede helft kregen we de controle, zonder helaas te scoren. Daardoor werd de wedstrijd beslist door een eigen fout. Op dit niveau mag dit niveau gebeuren.”

Goede les voor de toekomst

Verdedigend oogde Marseille bij tijd en wijle zeer broos, wat volgens de Argentijn te maken had met meerdere factoren. “De pressing, de atmosfeer, er ontstonden lastige situaties. Het was moeilijk om in ons spel te komen. Dat zorgde weer frustratie en daarna ging we fouten maken. Laat dit een goede les voor de toekomst zijn.” Sampaoli liet weten dat Marseille vooral moet voortborduren op het spel van de tweede helft om nog kans te maken op de finale. “In de tweede helft speelden we beter dan voor rust. Om door te gaan, zullen we dat niveau moeten bereiken in het Stade Vélodrome. Anders geef ik ons weinig kans.”

TIP: Wint Feyenoord ook de returnwedstrijd? Win 2.95 keer je inleg bij Circus!

Wie gaat er door naar de finale van de Conference League?

  • Marseille
  • Feyenoord
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie