Roman Abramovich is op zoek naar nieuwe investeringsclub

Soccernews

Roman Abramovitsj is op zoek naar een nieuw speeltje. De steenrijke oliemagnaat is op dit moment eigenaar van Chelsea en had daarnaast ook een groot belang in de successen van CSKA Moskou. De Russische UEFA Cup-winnaar werd gesponsord door Gazprom, één van de bedrijven van Abramovitsj.

De eigenaar van Chelsea heeft echter het bedrijf verkocht en de nieuwe eigenaar ziet er niets in om het contract met CSKA Moskou door te zetten. Gezprom zou zo’n achttien miljoen euro in het laatje brengen bij de club, waardoor er verschillende topspelers aangetrokken konden worden. De Moskovieten hoeven echter niet lang te treuren, aangezien er al verschillende nieuwe investeerders klaar zouden staan.

Roman Abramovitsj is zelf ook nog niet lang uitgewinkeld en zou wel oren hebben in een investering in een andere topclub. In het rijtje van gegadigden vinden we ook de naam van PSV, dat al enkele keren opvallend nauwe contacten had met Chelsea. Zo werden Kezman en Robben getransfereerd van PSV naar Chelsea en zou de Londense club de transfersom van Alex voor zijn rekening genomen hebben.

Naast PSV worden ook de namen van clubs als Espanyol, Hapoel Tel Aviv en Hibernian genoemd als mogelijk nieuw speeltje. Ook de Braziliaanse koploper Corinthians wordt nog steeds financieel ondersteund door de rijke investeerder.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie