Roger Schmidt reageert op felle sneer Kökcü

Foto: Roger Schmidt reageert op felle sneer Kökcü

Orkun Kökcü pakte zaterdag uit met een paar felle uitspraken over zijn periode bij SL Benfica. De Turkse middenvelder presteert er wisselvallig en legt de schuld bij zijn coach Roger Schmidt.

Orkun Kökcü kan gesprek met trainer Schmidt verwachten na interview

In De Telegraaf zei Kökcü onder meer: “Ik word door Schmidt te veel gekoppeld aan allerlei taken. En dat is niet nodig als je echt mijn kwaliteiten wil benutten. Ik kom zelf wel met de oplossingen in het veld, ik denk vooruit, sta bekend om mijn ‘progressieve’ passing. Zelfs dit seizoen onderstrepen al mijn statistieken dat. Ik kan nog zoveel meer betekenen voor Benfica, daar zit misschien een stuk van mijn frustratie.”

Op de persconferentie zaterdag reageert Schmidt: “Ik heb erover gehoord, maar ik heb het nog niet gelezen. Dat zal ik straks gaan doen. Ik zal er met Kökçü over praten en dan neem ik er een beslissing over.” De oud-Feyenoorder zal dus spoedig op het matje komen bij zijn Duitse oefenmeester.

Turkse middenvelder ontevreden met zijn ‘status’ bij SL Benfica

De middenvelder kwam voor 35 miljoen euro over van Feyenoord. Daarmee werd hij de duurste aankoop in de geschiedenis van Benfica. Ondanks die status gaat het nog niet geweldig met Kökcü. In gesprek met De Telegraaf ging hij in op de situatie. Dat prijskaartje zorgt er doorgaans voor dat een speler direct een belangrijke rol krijgt binnen de ploeg, zo voelt Kökcü het niet.

Domme uitspraken van Kökcü

  • Eens
  • Oneens
1247+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie