René van der Gijp ingewisseld bij Vandaag Inside?

Foto: René van der Gijp ingewisseld bij Vandaag Inside?

René van der Gijp blijkt van alle tafelgasten van Vandaag Inside het minste aan spreken toe te komen. Vandaag Inside-kenner Victor Vlam meldt dat uit dat naar voren is gekomen dat de voetbalanalist nauwelijks aan het woord is. Dat is tegenstelling tot Johan Derksen, die juist het meeste zegt aan tafel.

Minste spreektijd voor René van der Gijp bij Vandaag Inside

Met behulp van artificial intelligence heeft Vlam tijdens een aflevering onderzocht hoelang de heren aan het woord zijn tijdens de talkshow. Dat vertelt de media expert in de podcast De Communicado’s. “Wat ik interessant vond is dat Johan Derksen 30 procent van de tijd spreekt. Je hebt vijf sprekers in dat programma en je hebt ook nog wat instartjes, dus als het allemaal perfect eerlijk is verdeeld, dan zou hij minder dan 20 procent van de tijd spreken.”

De Snor is dan ook van groot belang voor het programma stelt Vlam. ” hij zit dus op 30 procent en dat geeft wel aan hoe belangrijk Johan Derksen is voor dat programma. Hij was vorige week ook een dag afwezig. Dan zie je ook gewoon direct: het is een totaal ander programma. Zonder Johan is het echt compleet en totaal anders. Hij is echt cruciaal voor dat programma.”

Van der Gijp belangrijke factor voor Vandaag Inside

Bij Van der Gijp liggen de zaken heel anders stelt Vlam. “Die spreekt het minst, want die is slechts 10 procent van de tijd aan het woord geweest tijdens die uitzending en ook heel veel korte opmerkingen tussendoor. Hij is heel erg van de van de snedige opmerkingen, hier en daar tussendoor de grappige opmerkingen. Heel veel korte oneliners eigenlijk tussendoor, maar hij heeft dus het minste tijd gesproken van iedereen, van de vijf mensen.”

Toch denkt Vlam dat Vandaag Inside geen afscheid moet nemen van Van der Gijp, die volgens hem niet inwisselbaar is. “Ik denk niet dat dat betekent dat hij onbelangrijk is voor het programma, want zijn gelach, wat ook vaak hoorbaar is op de achtergrond, zeker als hij zelf een grap heeft gemaakt, dat draagt natuurlijk wel bij aan de enorme goede sfeer daar. Dus ik denk dat hij op zich cruciaal is voor het programma. Maar hij spreekt echt aanzienlijk minder dan de rest.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Van der Gijp weg bij Vandaag Inside?

  • Ja, voegt niks toe
  • Nee, aan tafel houden
7167+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie