‘Publiek geheim dat het niet klikte tussen jou en Van Nistelrooij’

Foto: ‘Publiek geheim dat het niet klikte tussen jou en Van Nistelrooij’

PSV won gisteren overtuigend van Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League (4-1) en aan het einde van de wedstrijd verscheen Joey Veerman voor de camera van Veronica. Interviewer Wilfred Genee deed vervolgens een ‘schurende’ suggestie.

Wilfred Genee tegen Joey Veerman: “Publiek geheim”

De middenvelder begon met een klein kritiekpuntje: “Ik baal er gewoon van, dit had 8-1 moeten zijn. We maken nog te veel verkeerde keuzes voor de goal, denk ik.” Daarna zei Veerman over zijn eigen spel: “Ik ben gewoon goed begonnen. Vorig jaar ben ik ook goed begonnen tegen Monaco en in de Eredivisie. Soms ben ik nog een ball watcher, laat ik het daar op houden. Dan denk ik: die bal moet daar maar net vallen. Dat gebeurt dan regelmatig. Daar ben ik nu van afgestapt.”

Vervolgens kwam Genee op de proppen met zijn suggestie: “Het is een publiek geheim dat het met de vorige trainer (Ruud van Nistelrooij, red.) niet echt klikte. Hoe gaat het met deze trainer?” De spelmaker antwoordde snel: “Wat slecht dit.” Genee: “Dat is toch een publiek geheim dat het tussen jou en Ruud niet altijd even soepel liep?” Veerman: “Iedereen zegt dat omdat ik drie wedstrijden op de bank heb gezeten na de winterstop. Maar daar had hij zijn redenen voor. Dan is het niet zo dat wij elkaar niet mogen.”

Bosz en transfer

Met Peter Bosz heeft hij in ieder geval wél een klik: “Ik speel iets meer achter de bal dan vorig seizoen. Dat is het enige verschil. Ik vind dat wel leuk.” Maar… wat doet Veerman als hij de kans krijgt om deze transferperiode nog naar een Europese topclub te vertrekken? “Pff, dat is een goede vraag. Dat weet ik eigenlijk niet. Ik heb het hier nu naar mijn zin en volgens mij speelt er ook niks. Je weet nooit wat er gebeurt. Als er een club komt met 30 miljoen en PSV wil mij laten lopen, kan ik het niet tegenhouden.

Heeft Genee gelijk?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
1200+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie