‘PSV zorgt voor grote Gakpo-wending’

Foto: ‘PSV zorgt voor grote Gakpo-wending’

De kans is reëel dat Cody Gakpo deze winter naar Manchester United verhuist. Volgens Fabrizio Romano staat het sein op groen, mits de Engelse topclub besluit om door te pakken.

In de YouTube-show The United Stand spreekt Romano zich uit over de situatie rond Gakpo. De Italiaanse transferexpert heeft vernomen dat PSV overweegt om de Oranje-international deze winter te verkopen. Aanvankelijk waren de pijlen gericht op volgend jaar zomer, maar gezien zijn WK-prestaties realiseert de clubleiding zich dat dit mogelijk hét moment is om spijkers met koppen te slaan.

Romano heeft het vermoeden dat PSV een vraagprijs van zeventig miljoen euro formuleert. Dat komt er in de praktijk op neer dat de Eindhovense club uiteindelijk genoegen neemt met zestig à 65 miljoen euro, inclusief bonussen. Mochten de clubs het eens worden, dan zal Gakpo een aanbod van United normaliter accepteren. Hij staat absoluut open voor dit Premier League-avontuur.

Manchester United was aanvankelijk niet van plan om deze winter een grote transferdeal te sluiten. Het vertrek van Cristiano Ronaldo zorgt echter voor een nieuw beeld. United moet alleen nog een definitief standpunt innemen aangaande Gakpo, die wat manager Erik ten Hag zeer welkom is. Er zijn al warme contacten met het management van de PSV-ster.

Romano beaamt dat ook andere clubs zich in de strijd kunnen mengen. Clubs als Real Madrid en Liverpool zouden op dit moment niet concreet zijn.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 1 februari 2023 01:46.

Moet hij voor United kiezen?

  • Ja
  • Nee
684+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie