‘PSV-tegenslag: Barcelona meldt zich met openingsbod’

Foto: ‘PSV-tegenslag: Barcelona meldt zich met openingsbod’

PSV lijkt de komende maanden naast Lucas Bergvall te grijpen. Het 17-jarige Zweedse toptalent wordt volgens Relevo zowel gevolgd door Internazionale als Barcelona. De laatste club zou zelfs een bod hebben uitgebracht.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Aanbod Barcelona voor Bergvall

De middenvelder staat in zijn thuisland al jarenlang bekend als een groot talent in zijn leeftijdscategorie. Hij doorliep de jeugdopleiding van IF Brommapojkarna en kwam op een zeer jonge leeftijd in het eerste team terecht. In de winter van 2023 maakte hij voor nog geen miljoen euro de overstap naar Djurgardens IF.

Daar ontwikkelde hij zich de voorbije maanden verder, waardoor hij op de radar van de grootste Europese clubs kwam te staan. Barcelona vindt hem naar verluidt een zeer interessante speler en heeft bij zijn huidige werkgever een bod neergelegd van 4 miljoen euro, een bedrag dat middels bonussen verder kan oplopen.

Bergvall, die in 25 competitiewedstrijden 2 doelpunten en een assist op zijn naam zette, zou Djurgardens IF eveneens geld kunnen opleveren wanneer hij zou worden doorverkocht. Barcelona is voornemens om er met de Zweden binnen enkele weken uit te komen, zodat het de concurrentie achter zich kan houden.

Interesse van PSV en Feyenoord

Het zou slecht nieuws betekenen voor PSV, want Eindhovense scouts zaten ook een aantal keer op de tribune om hem te bekijken. Ogenschijnlijk vist de Nederlandse koploper echter achter het net. In het verleden was ook Feyenoord al eens geïnteresseerd, maar de Rotterdammers pakten destijds niet door.

Moet PSV ver gaan voor Bergvall?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
2395+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie