‘PSV laat Sangaré goedkoop gaan’

Foto: ‘PSV laat Sangaré goedkoop gaan’

Ibrahim Sangaré kreeg in zijn beginmaanden bij PSV erg veel kritiek, maar inmiddels is hij misschien wel de belangrijkste speler van de Eindhovenaren. Volgens The Sun heeft Leicester City 35 miljoen euro voor hem over; dat vindt Aad de Mos nog aan de lage kant, zo vertelt hij in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com.

“Ibrahim Sangaré is op één been beter dan het middenveld van Leicester. Hij is buitencategorie, dit seizoen het koningsstuk van PSV geweest. Sangeré mis je pas als hij niet speelt. Sangaré is niet alleen geschikt voor Leicester, hij kan ook makkelijk meekomen bij een nóg hogere club. Hij kan makkelijk spelen bij Tottenham en zeker ook bij Arsenal. Want hij is beter dan Albert Lokonga (Belgische controlerende middenvelder van Arsenal, red.). Sangaré is een geweldige speler. Ik denk dat 35 miljoen een goede prijs is.”

Sterker nog; De Mos zou het ‘een koopje’ vinden voor de kopende partij. “Ja, ik vind dat hij een goede speler is die bij al die ploegen als eerste op het bord zou staan. Je hebt zo iemand nodig, die een balletje afpakt en met de punt van zijn schoen altijd ergens tussen zit. En de laatste tijd wordt hij ook nog eens gevaarlijk richting de goal van de tegenstander.”

Stille kracht

“Hij doet heel veel werk op het veld. Het zijn die onzichtbare figuren die bij het publiek niet zo in de aandacht zijn omdat fans vooral kijken naar de mannen van de passes en de doelpuntenmaker. Sangaré is een type speler waarvan we er vroeger wel meer hadden. Neeskens, Wim Jansen. Maar tegenwoordig hebben we die niet veel meer in Nederland.”

TIP: Pak 1.15x je inzet als PSV van Willem II wint. En vergeet je €250 welkomstbonus bij Circus niet!


Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De zeventiende aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

35 miljoen is te weinig voor Sangare

  • Eens
  • Oneens
668+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie