‘PSV en PSG zitten elkaar ook in Zuid-Amerika dwars’

Foto: ‘PSV en PSG zitten elkaar ook in Zuid-Amerika dwars’

PSV heeft Rodriguinho hoog op het wensenlijstje geplaatst. De Eindhovenaren zijn naar verluidt gecharmeerd van de 19-jarige middenvelder van São Paulo. De concurrentie is echter wel zeer pittig te noemen.

De pijlen zijn gericht op Rodriguinho

Dit meldde het Braziliaanse UOL Esporte. PSV is in beraad om een bod te doen op Rodriguinho, al wilt São Paulo het pareltje het liefst behouden. Men ziet zijn talent, al is hij nog geen vaste kracht in het elftal. Van de twaalf wedstrijden dit seizoen kwam hij zes keer binnen de lijnen, telkens als invaller. Hij kon zich nog niet onderscheiden met goals of assists.

Prijskaartje van zes miljoen

Desondanks is de interesse in Rodriguinho groeiende. Naast PSV zouden ook Paris Saint-Germain en LA Galaxy hem op de korrel hebben. Recent stuurden de drie topclubs scouts richting São Paulo, die enthousiast terugkeerden. Ondanks dat de Braziliaanse ploeg het jeugdproduct wil behouden, valt er te praten over een transfer als de geïnteresseerden minimaal zes miljoen euro op tafel willen leggen. De club denkt dat hij in de toekomst een veelvoud van dat bedrag waard kan worden.

Het is niet de enige strijd waarbij PSV en PSG de degens kruisen. De Franse grootmacht kijkt namelijk naar de optie om Xavi Simons terug te halen. Dat kan voor slechts zes miljoen euro, door de transferclausule die hij in zijn contract heeft. De Brabanders verwachten echter dat ze de Oranje-international binnenboord kunnen houden.

Moet PSV vol voor Rodriguinho gaan?

  • Ja, groot talent zo te horen
  • Nah, niet doen…
309+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie