Paixão wees andere club af voor Feyenoord: “Wilden meer betalen”

Foto: Paixão wees andere club af voor Feyenoord: “Wilden meer betalen”

Igor Paixão heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn overstap naar Feyenoord. De Braziliaan had afgelopen zomer echter ook voor een Amerikaans avontuur kunnen kiezen, maar koos uiteindelijk voor een overgang naar de Eredivisie.

Amerikaans avontuur lonkte voor Paixão

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt de buitenspeler heel blij te zijn met zijn overgang naar Feyenoord. “Voorlopig ben ik heel blij dat ik hier in Rotterdam speel.” De aanvaller onthult dat er afgelopen zomer ook nog een andere club zich voor hem meldde. “Vlak voordat de transfer rondkwam, meldde Los Angeles FC zich nog. Die wilden meer betalen. Maar mijn vader en ik belden meteen naar Dennis te Kloese (algemeen directeur Feyenoord, red.). Met de mededeling dat ik helemaal niet naar de MLS zou gaan. Ik wilde naar Europa, naar de Kuip. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad.”

De aanvaller is vooral zijn ouders daar heel dankbaar voor. “Mijn ouders hebben veel voor mij opgegeven. Daarom ben ik ook zo blij dat ik in mijn eerste seizoen in Europa al meteen een grote prijs heb gepakt. Mijn eerste landstitel. Mijn vader was erbij, die niet wist wat hij zag in het stadion en vooral op de Coolsingel. Al die mensen, al die blijdschap.”

Paixão is daarnaast blij dat zijn landgenoot Danilo bij Feyenoord speelt, waarmee hij een goede band onderhoudt. “Ik ben erg blij dat ik hem heb ontmoet. Toen ik wist dat de transfer rond was stuurde ik Danilo gelijk een berichtje. Hij zou me wegwijs maken in Rotterdam en dat heeft hij waargemaakt. Hij is mijn vriend.”

Spelen Nederland en Kroatië gelijk?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Is Paixão een goede aanwinst voor Feyenoord gebleken?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Mwah, moet zich nog bewijzen
  • Nee, vind ik niet
468+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie