Oud-PSV’er maakt indruk in Engeland

Foto: Oud-PSV’er maakt indruk in Engeland

Noni Madueke heeft eindelijk zijn stempel gedrukt in Engeland. Sinds zijn overstap van PSV naar Chelsea verliep het aanvankelijk allemaal nog niet zo soepel voor de aanvaller, maar tegen Aston Villa schitterde hij zoals hij dat in Eindhoven weleens deed, zagen ook de Engelse media.

‘Madueke liet vanavond zien hoe een flankspeler hoort te spelen’

Van The Standard werd Madueke in de kop al bezongen met lofzang. ‘Enzo Fernández fantastisch en Malo Gusto en Noni Madueke maken indruk’, kopte het medium. “Zijn voorzet zorgde meteen voor de eerste kans van Cole Palmer, voordat hij een sterke rol speelde bij de openingsgoal. Net voor rust perste hij er nog een Gareth Bale-achtige dribbel uit waarmee hij het halve veld overstak”, schreef de krant. Van The Standard kreeg Madueke een 7 voor zijn optreden in de FA Cup-wedstrijd.

The Daily Mail prak ‘een indrukwekkend optreden’ van de oud-PSV’er. De krant beoordeelde hem met een 7,5. “Het hoogtepunt was natuurlijk zijn assist bij de eerste treffer van Callagher”, schrijft de krant. The Sun gaf Madueke een 7. “Hij bediende Conor Gallagher goed bij de openingsgoal en vormde een grote dreiging met zijn runs. Alleen zijn laatste pass of schot ontbreekt nog te vaak”, oordeelde de tabloid.

Bij de Engelse tak van Eurosport zagen ze in Madueke de Man of the Match, met een 8 als rapportcijfer. “Madueke liet vanavond zien hoe een flankspeler hoort te spelen. Hij joeg de defensie van Aston Villa op rechts de hele avond angst aan. Hij speelde heel direct in de omschakeling en dreef Chelsea naar voren, terwijl hij ook beslissend was in de laatste fase. Hij verzorgde de eerste goal en leverde ook een goede bijdrage bij de tweede. Hij had een beetje pech dat hij zelf niet scoorde”, aldus Eurosport.

Chelsea gaat nog veel plezier beleven aan Madueke

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
224+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie