‘Ook Ugur Yildirim op lijstje van Ajax’

Soccernews

Heerenveen-aanvaller Ugur Yildirim is één van de kandidaten om bij Ajax de plaats van Rosales over te nemen, maar de één-malig international is geen eerste keus voor de Amsterdammers.

Het Duitse voetbalblad [i]Der Kicker[/i] meldde al dat Ajax geintreseerd was in Jesper Gronkjaer. Maar mocht Ajax er niet uitkomen met Gronkjaer of zijn club VfB Stuttgart, dan zijn er nog een paar spelers die Ajax wil aanschaffen. Nadat Ajax eerder Klaas Jan Huntelaar van Heerenveen kocht willen de Amsterdammers ook Ugur Yildirim. Yildirim is overgins niet de enige die op dat verlanglijstje staat. Ook Anouar Diba en Julian Jenner (allebei NAC Breda) kunnen rekenen op interesse.

Dat de Amsterdammers geintresseerd is in de vrij trappen koning wekt toch enige verbazing op. Gezien zijn matige spel van de laatste tijd, maar aan de andere kant waren het Yildirim en Huntelaar die vorig jaar mede zorgden Heerenveen weer Europa in te schieten.

Yildirim heeft nog een contract tot 2010 bij Heerenveen.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie