Onwel geworden Twente-speler verlaat ziekenhuis

Foto: Onwel geworden Twente-speler verlaat ziekenhuis

Een FC Twente-speler heeft maandagavond het ziekenhuis verlaten na een dag eerder onwel te zijn geworden. Het is vooralsnog niet duidelijk om wie het gaat en wat diens klachten waren.

FC Twente verloor zondag met 1-0 bij FC Utrecht. Tijdens de terugreis werd een speler onwel in de spelersbus, waarna de desbetreffende persoon per ambulance werd opgepikt van de vluchtstrook op de A1. Maandagavond werd hij ontslagen uit het ziekenhuis.

De Telegraaf weet dat de Twente-speler in kwestie zondagavond en maandag ‘meerdere medische onderzoeken’ heeft ondergaan. De uitslagen daarvan zijn nog niet bekend. “Het in elkaar zakken van hun ploeggenoot zorgde voor paniek in de spelersbus, maar nog voor hij per ambulance werd weggevoerd, was de FC Twente-speler weer bij kennis”, zo weet het medium.

Twente-watcher Leon ten Voorde stelt in Voetbalpraat. “De speler is min of meer in elkaar gezakt en buiten bewustzijn geraakt. Er was grote paniek in de spelersbus. De bus heeft gelijk op de vluchtstrook op de A1 in de buurt van Apeldoorn geparkeerd.” Vanwege de privacy is zijn naam nog niet bekend geworden. “Met de speler en zijn familie wordt wel overlegd om het naar buiten te brengen.”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie