Onthulling over Jasper Cillessen en Hélène Hendriks

Foto: Onthulling over Jasper Cillessen en Hélène Hendriks

Jasper Cillessen was dé man van de wedstrijd bij NEC tegen PSV. Althans, niet helemaal misschien, maar de doelverdediger keerde wel een strafschop van Luuk de Jong en na afloop wilde hij dat weten ook. Hij ging in de clinch met Milan van Dongen en dat deed hij eerder al eens met Hélène Hendriks.

Cillessen maakte ook ruzie met Hélène Hendriks

Een tijdje geleden pakte Cillessen al eens een pingel, maar die moest toen overgenomen worden. Tegen Van Dongen zei de goalie bij ESPN: “De laatste telde niet. Daar heb je toen nog om gelachen. Dus nu kan ik lachen.” De interviewer verdedigde zich: “Ja, daar heeft men om gelachen.” Maar Cillessen wilde van geen ophouden weten. “Ja, jij ook! Ik heb je podcast gezien, dus… Maar dat maakt niet uit.”

Marciano Vink reageert in de studio: “Hij moet hier wel een beetje mee stoppen.” Bij de wedstrijd tussen Ajax en NEC van vorige maand maakte de analyticus iets soortgelijks mee: “Nu gebeurt dit met Milan en ik stond een tijdje geleden met Hélène Hendriks bij Ajax-NEC. Toen pakte hij Hélène ook aan, omdat zij ooit iets gezegd had. Weet je, als je daar iedere keer op terug moet komen… Hij haalt zo het leuke randje een beetje weg.”

“Hij is 34…”

De oud-voetballer snapt Cillessen niet: “Als je als speler voor de camera gaat staan en je bent gewoon blij en loopt vervolgens gewoon weg, zonder ergens op terug te komen, dan is er niemand… Hij is 34. Ik ben van mening dat je het moet laten gaan. Je hoeft niet in elk interview terug te komen op wat iemand gezegd heeft of waarover iemand ooit gelachen heeft. Kom op, man. Men waardeert hem en het is echt een wereldkeeper, alleen dat gedeelte moet hij weglaten.”

Vind jij Cillessen irritant?

  • Ik wel
  • Ik niet
25589+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie