OFFICIEEL: Sem Steijn tekent tot 2025 bij Twente

Foto: OFFICIEEL: Sem Steijn tekent tot 2025 bij Twente

De transfer van Sem Steijn naar FC Twente is afgerond. De 20-jarige aanvallende middenvelder komt over van ADO Den Haag en strijkt komende zomer neer in de Grolsch Veste, waar hij tot medio 2025 tekent.

“Sem is een frisse speler met de goede mentaliteit, een positieve jongen”, begint technisch directeur Jan Streuer op de clubwebsite. “Sem is een aanvallende middenvelder die veel in de zestienmeter van de tegenstander komt en scorend vermogen heeft. Voor FC Twente is Sem een ideale voetballer; een talentvolle Nederlandse transfervrije speler die zich bij ons verder wil ontwikkelen. Wij verwachten dat hij dat bij FC Twente gaat doen.”

“Goed gevoel en vertrouwen”

“Ik ben heel blij met de overstap komend seizoen naar FC Twente, een mooie club”, aldus Steijn. “Tijdens de gesprekken gaf FC Twente mij een goed gevoel en vertrouwen. Ik ben denk ik een speler die past bij FC Twente. Ik heb bijna altijd voor ADO Den Haag gespeeld en wil dit seizoen nog met de club spelen voor promotie en belangrijk zijn voor het team. Daarna gaat de focus op FC Twente.”

Steijn doorliep als jeugdspeler de academie van ADO en speelde in het seizoen 2018-2019 voor VVV-Venlo en Al-Wahda FC. Steijn debuteerde in december 2018 voor VVV in het betaald voetbal. In 2019 keerde Steijn terug in Den Haag. Dit seizoen was hij dertien keer trefzeker in de competitie. In de eerste seizoenshelft werd Steijn uitgeroepen tot beste talent in de Keuken Kampioen Divisie.

Verrast Twente zondag in Alkmaar? 5x je inleg!

??

?https://t.co/OxWOFsb6UN #FCTwente pic.twitter.com/xrNspYUDxk

— FC Twente (@fctwente) March 8, 2022

Wordt hij een revelatie in de Eredivisie?

  • Zou heel goed kunnen
  • Ik twijfel…
36+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie