Ocampos doet mond open over Ajax-ervaringen

Foto: Ocampos doet mond open over Ajax-ervaringen

Lucas Ocampos maakte na een half jaartje Ajax zijn rentree voor Sevilla. In de La Liga-wedstrijd tegen Cadiz werd de Argentijnse buitenspeler na dik zeventig minuten ingebracht. Na afloop blikte de aanvaller ook terug op zijn periode bij Ajax.

Ocampos werd op de laatste dag van de transfermarkt voor een jaar gehuurd van Sevilla. Ajax had eigenlijk een definitieve transfer klaar staan, maar daar werd op het laatste moment een stokje voor gestoken.

Dat bleek met de wijsheid van nu een slimme zet. Ocampos kwam totaal niet in de plannen van Alfred Schreuder voor. Met een handvol Ajax-wedstrijden keerde de Argentijn deze maand terug bij Sevilla.

Ocampos kreeg een warm welkom van het Sevilla-publiek toen hij inviel. “Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven hoe ik me voelde toen ik het veld betrad. Ik luisterde naar hoe de mensen me hier ontvingen. Na een aantal moeilijke maanden was ik wel toe aan een streling van de ziel.”

Ajax-avontuur mislukt

De Argentijn is hard bezig om weer wedstrijdfit te worden. “Ik voel me prima, elke dag werk ik iets meer dan mijn teamgenoten om weer in vorm te komen.”

Ocampos wil alles op alles zetten om het seizoen voor zichzelf toch nog tot een succes te maken. “Ik werk dubbele sessies af met de staf. Ik heb weinig minuten gemaakt, mijn ritme is weg. Ik moet hard blijven werken om weer op honderd procent te komen. Ik ben blij om hier weer te zijn.”

RKC Waalwijk
Go Ahead Eagles
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 januari 2023 20:59.

Goede beslissing om hem terug te sturen?

  • Ja
  • Nee
3388+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie