Ngonge ongeduldig in Groningen: “Wil volgend seizoen hogerop”

Foto: Ngonge ongeduldig in Groningen: “Wil volgend seizoen hogerop”

FC Groningen is aan een matige eerste seizoenshelft bezig, maar toch hebben ze aantal interessante spelers die gevolgd worden. Zo hebben de 21-jarige aanvallers Cyril Ngonge en Jörgen Strand Larsen de nodige potentie.

Strand Larsen wordt naar verluidt gevolgd door Genoa, terwijl Ngonge een stap hogerop ook wel ziet zitten. De Belg maakte de laatste jaren via Jong PSV, RKC Waalwijk en FC Groningen heel wat stappen in zijn ontwikkeling. 

“In theorie heb ik nog tijd genoeg om een volgende stap te zetten in mijn carrière, maar er is geen reden dat ik nog zou moeten wachten. Hoe sneller ik mijn doelstellingen behaal, hoe beter”, begint de ambitieuze aanvaller bij Sport/Voetbalmagazine. “Dit seizoen heb ik bij Groningen een stap hoger gezet en als ik er klaar voor ben, wil ik volgend seizoen ook hogerop gaan. Een vertrek in december is echter uitgesloten, zelfs al zit ik tegen dan aan meer dan tien doelpunten.” 

Zeventien á achttien goals

Ngonge was dit seizoen al goed voor zeven goals in zestien competitiewedstrijden. De nog altijd maar 21-jarige aanvaller ligt nog tot medio 2025 onder contract bij Groningen. Volgens Transfermarkt heeft de Belgische aanvaller een marktwaarde van 800.000 euro, maar het staat nu al vast dat de Nederlandse club enkele miljoenen euro’s zal willen vangen voor de talentvolle aanvaller. Voorlopig wordt zijn naam nog nergens genoemd, maar als hij de komende maanden zijn statistieken weet op te krikken, dan zal die interesse wel komen. Ngonge hoopt dit seizoen op zeventien á achttien treffers.

Loop binnen met een hattrick van Ngonge tegen AZ. 300x je inleg!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Interessant voor de Eredivisie-topclubs?

  • Absoluut
  • Dat denk ik niet
54+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie