Nabestaande schietdrama Rotterdam schrijft brief aan Feyenoord: “Hartverscheurend”

Foto: Nabestaande schietdrama Rotterdam schrijft brief aan Feyenoord: “Hartverscheurend”

In Rotterdam vond op 28 september een vreselijk drama plaats. Er vielen drie doden bij meerdere schietincidenten vlak bij het Erasmus Medisch Centrum. Ook een moeder en dochter kwamen om het leven. Bij de wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles werden de slachtoffers van het schietdrama herdacht. Dat vond een nabestaande heel bijzonder en hij schreef daarom een brief aan Feyenoord.

Nabestaande bedankt Feyenoord

De vader en opa van de slachtoffers bedankte Feyenoord in de brief en wilde graag dat de club hem met de supporters deelde. De man schreef:

Beste Feyenoorders,

Op 28 september, een gitzwarte donderdag in Rotterdam, zijn bij een schietpartij mijn dochter en kleindochter om het leven gebracht. Twee jonge mensen in de bloei van hun leven. Twee mensen met nog heel veel dromen en plannen. Twee Rotterdammers met een groot hart voor Feyenoord.

De schok die dat gebeuren teweeg heeft gebracht was enorm. Zeker in onze familie, maar ook in Rotterdam en in geheel Nederland. En dus zeker ook bij Feyenoord.

De zaterdag na deze verschrikkelijke gebeurtenis was er in De Kuip een wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles. De beelden van voor en tijdens de wedstrijd waren, voor mij als vader en opa, hartverscheurend. Bijna 50.000 supporters op de tribune, de oorverdovende minuut stilte, geëmotioneerde spelers met rouwbanden en in de twaalfde minuut “You’ll never walk alone”. Kippenvel!

Soms zien we hoe lelijk voetbal kan zijn maar de spelers, staf en zeker ook de supporters van Feyenoord hebben die zaterdag laten zien hoe mooi voetbal is. Dus wil ik graag, op deze manier, zeggen:

Feyenoord….bedankt!
Supporters…bedankt!
Rotterdam…BEDANKT!!!

Toine Timmers
vader van Marlous en opa van Romy

Hartman over ‘verschrikkelijk nieuws’: “Ben er wel gevoelig voor”

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie