Mohamed Ihattaren aast op PSV-comeback

Foto: Mohamed Ihattaren aast op PSV-comeback

Mohamed Ihattaren aast daadwerkelijk op een terugkeer bij PSV, meldt journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad op basis van ‘ingewijden’. Het voormalige supertalent werd onlangs ‘weggestuurd’ bij Ajax en raakte vervolgens ook nog eens in opspraak door (vermeende) criminele activiteiten.

Op het sociale medium Twitter zegt Elfrink: “Op dit moment geen sprake van een terugkeer van Mo Ihattaren bij PSV. Ingewijden zeggen dat hij dat zelf wel zou willen, maar momenteel wordt er niet formeel over gesproken zegt PSV. Mijn interpretatie: er zal een oceaan water door de Rijn moeten vloeien, wil dit gebeuren.”

Onlangs deelde Ihattaren een cryptisch bericht via Instagram: op dat medium plaatste hij een foto van zichzelf in een PSV-shirt met daarbij de tekst ‘soon‘. De geruchtenmolen ging natuurlijk meteen op volle toeren draaien, maar de rechtsbuiten lijkt voor zijn beurt gesproken te hebben. Zelf hoopt hij misschien op een tweede kans in het Philips Stadion, maar daar moeten de beleidsbepalers in de lichtstad van Nederland óók achter staan.

Arrestatie

Een week geleden werd het ‘ex-wonderkind’ nog in de kladden gevat door de politie wegens een ‘ernstige bedreiging’. De Telegraaf schreef toen: “De arrestatie vond plaats bij een huis in Utrecht waarin de voetballer op dat moment verbleef. Agenten in uniform en in burger gingen volgens getuigen het huis binnen en voerden Ihattaren af. Hij is overgebracht naar een politiebureau.”

“De arrestatie van het ooit zeer veelbelovende voetbaltalent is een nieuw dieptepunt in zijn loopbaan”, voegde het dagblad daaraan toe. “Ihattaren maakte als jonge speler veel indruk bij PSV maar kreeg na de dood van zijn vader mentale problemen en kwam in conflict met de toenmalige trainer van PSV, Roger Schmidt.”

Problemen, problemen en problemen

Voor een paar miljoen euro werd de jongeling (nog altijd slechts 20 jaar oud) overgenomen door Juventus, dat hem bij Sampdoria stalde. Daar was Ihattaren diep ongelukkig, waarna hij een kans kreeg bij Ajax. Aanvankelijk leek dat goed te gaan, totdat de voetballer zich inliet met ‘criminele activiteiten’. De Amsterdammers besloten hun koopoptie op Ihattaren niet te lichten.

Wordt PSV dit seizoen Eredivisie-kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet PSV met hem in zee gaan?

  • Vind ik wel
  • Nóóit
1371+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie